Thomas vestergaard dr

Thomas var nynazist i 15 år: Had til det ukendte drev mig

Thomas var nynazist i 15 år: Had til det ukendte drev mig | Indland | DR

11. maj 2016 — Som 16-årig blev Thomas Vestergaard medlem af nazistpartiet DNSB, men 15 år senere ville han ikke mere. Det var nemmere sagt end gjort at …

Efter 15 års medlemskab af nazistpartiet DNSB, hvor Thomas Vestergaard arbejdede sig op som næstformand, fik han nok. Han forlod en ideologi, som bygger på had og frygt, for i stedet at søge et nyt liv, hvor kærlighed og omsorg er de bærende søjler.

Thomas vendte nazistparti ryggen: Det nytter ikke noget … – DR

Thomas vendte nazistparti ryggen: Det nytter ikke noget at fylde sit liv med had | Indland | DR

Thomas Vestergård Sørensen. Fotograf hos DR – Danmarks Radio. DR – Danmarks Radio. København, Hovedstaden, Danmark. 55 følgere 54 forbindelser.

Som 16-årig blev Thomas Vestergaard medlem af nazistpartiet DNSB, men 15 år senere ville han ikke mere. Det var nemmere sagt end gjort at komme ud på den anden side med livet i behold.

Thomas Vestergård Sørensen – Fotograf – DR – LinkedIn

Journalist med forkærlighed for kultur. På DR har jeg beskæftiget mig med tv- og radioproduktion. Både som tilrettelægger, reporter og producer.

Thomas Westergaard – Journalist og tilrettelægger – LinkedIn

Thomas Vestergaard, (DR Sporten). Venner · Billeder · Videoer. Billeder. Log på Facebook · Opret ny Facebook-konto. Tidligere bosteder.

Thomas Vestergaard | Facebook

30. sep. 2015 — … lyder komikerens umiddelbare bud, inden han præsenteres for klippet, hvor DR Sporten stiller om til reporter Thomas Vestergaard.

Var det det hele? DR-reporter havde meget mere på hjertet – TV

Var det det hele? DR-reporter havde meget mere på hjertet – TV 2

Thomas Westergaard. @ThomasJOUR. Journalist, Kulturen på P1, P1 & debat thwe@dr.dk Tlf 40 87 80 77. Copenhagen, Denmark Uniuse en setembro de 2010.

Thomas Westergaard (@ThomasJOUR) / Twitter

Hvis en far kører sin søn i skole i en bil med defekt forlygte, melder skolen da ikke faren til politiet. Hold nu op! #dkpol #skolechat https://dr.dk/nyheder/ …

Thomas Vestergaard (@ThsVestergaard) / Twitter

DEN ALLERSIDSTE TOUR – Taxamand.dk

DEN ALLERSIDSTE TOUR | Taxamand.dk

Jeg er den heldig ejer af en fortid med indbygget kærlighed. Også til arbejdet. Møde, kigge, lytte, spørge, skrive, fortælle – oftest med en ægte følelse af, at livet indtil nu har haft en mening. Der var dog lige en kort periode med en slags angstfølelse, når taxi-turen gik til adressen Emil Holms Kanal 20,

Keywords: thomas vestergaard dr